Image

Praktijkfilosofie

De Praktijk voor Mondhygiëne Lilian Schouten is een moderne, vooruitstrevende praktijk gevestigd in Deurne en Helmond waar kwaliteit en dienstverlening centraal staan.

In de vestiging Deurne hebben we twee behandelkamers, in Helmond één. Van hieruit werken we samen met u aan een optimale conditie van uw mondgezondheid. Hierbij rekening houdend met omgevingsfactoren als stress, roken, voeding, leefstijl, zwangerschap, medicijngebruik en systemische ziekten zoals suikerziekte, reuma, ziekte van Crohn, hartproblemen. Etc.

Toegankelijk

Wij zijn vrij toegankelijk, dat wil zeggen dat u geen verwijzing van uw tandarts nodig heeft om door ons behandeld te worden. Wij hebben ook behandel-ervaring met patiënten met orthodontische apparatuur, kinderen van alle leeftijden, mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Uitgangspunt

Ons uitgangspunt is het denken vanuit de patiënt en deze met zorg en toewijding behandelen. We motiveren en begeleiden de patiënt naar een optimale mondgezondheid. Dit kan doordat wij beschikken over de beste en modernste technieken en jarenlange kennis en ervaring hebben opgedaan. De patiënten kunnen rekenen op de meest hoogstaande zorg.

Wettelijke verplichtingen

Naast onze eigen filosofie betreffende de zorg aan de patiënt voldoen wij aan de wettelijke verplichtingen die gesteld zijn op het gebied van werkervaring en deskundigheidsbevordering. Dat wil zeggen dat wij Hbo-niveau opgeleide paramedici zijn. Het beroep van mondhygiënist is geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). De titel mondhygiënist is een bij de wet beschermde titel en mag alleen gevoerd worden door diegenen die in het bezit zijn van het diploma mondhygiënist.

Ons streven is dat u uw eigen tanden en kiezen tot op hoge leeftijd kunt behouden. Dit proberen wij door veel nadruk te leggen op preventieve behandelingen.

Wij houden onze kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het bijwonen van congressen en clinics. Ook staan wij ingeschreven bij onderstaande verenigingen om onze kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Contact

Praktijk Helmond

Bentbeemden 3

5706 NB Helmond

 

Praktijk Deurne

Fabriekstraat 24

5753 AH Deurne

 Facebook

Telefonisch zijn wij aanwezig op onderstaande dagen:

Maandag: 9.00 tot 12.30

Dinsdag: 9.00 tot 12.30

Woensdag: 9.00 tot 12.30

Donderdag: 9.00 tot 12.30

Vrijdag: 9.00 tot 12.30 

Mochten wij niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te kunnen staan, dan verzoeken wij u het antwoord apparaat in te spreken.

Algemeen tel: 0493 - 32 15 44 

Mobiel: 06 - 539 26 696 (alleen voor spoedgevallen)

E-mail: lilians@xs4all.nl

Kvk: 51266490
BTW.nr: NL823186210B01